20090601

~Hey Jude!


Kimyadan geçtim. İnanılmazı başardııım ve kimyadan geçtim.
Kim ya dan geçtim.
Kimyad an geçtim.
Olalala!

Evet. Ehem. Zorlu sınav haftam bitti, notlarım açıklandı ve haftaya mutlu bi başlangıç yaptım. Ki bu alışılmadık bir şeydir, ben asla haftalara mutlu bir şekilde başlamam. Pazartesiyi evlatlık gün olarak görürüm. Tiksinirim ondan. Uzağa itelerim.
Bütün gün okulda boş boş oturduk. Hiç bir ders dolu değildi. Bi felsefe sınavı için gittim ya, nasıl içime oturdu. Sınav da bi garipti, bir satıra 2 test sorusu sığdırmış, rekorları kırmış pek sevgili hocamız.
Kağıdımda karıncalar koşturuyor gibiydi. Okumaya üşendim. Ata sallaya yaptım. Eah, yerim ulan. Sofi'nin Dünyası'nı okumuş adamım ben.

Dünkü alışveriş maceramdan bir skinny, 3 capri, 2 bluz ve yazınki bir nişanda giyilecek bir elbiseyle çıktım. bi de topuklu ayakkabıyla. annemin işi hepsi.

Şimdiyse kutu kutu dondurmamla, keyifli bi şekilde the Beatles dinliyorum.

Falling, yes i am falling, and she keeps caaalling,
Me back again!

ps: fizikte tüm sınıfın mna koydum. hehe.

2 yorum:

merve limon. dedi ki...

ne zaman fizik sınavından ümidi kessem, hep Hey Jude yetişirdi imdadıma..
ne zaman ulan yemişim okulunu neyim koy çok amaçlı salona bi hidrojen bombası patlat karşı tepeden yak bi sigara izle falan diye düşünsem hep Hey Jude yetişmiştir imdadıma..
neden bilmiyorum ama bu şarkıda inanılmaz bir motive etme yeteneği var.

peeh güzel günlerdi.

Mosquito Queen dedi ki...

Hey Jude gerçekten insanı kendine getirir, teselli edecek kimse olmasa da o şarkı kollarına alıp öyle bir teselli ediyor, moral veriyor ki..

Haklısın. (=