20090703

17:52

Sapık mıyım neyim. Üstümü örtmeden asla uyuyamıyorum. 35 derece sıcakta hiç işime yaramıyor bu huy. Bütün gece kendimle debeleniyorum. Bir yanım pikeyi atıyor bir yanım çekiyor. Aynı yatakta iki kişi gibiyiz.

Kulaklığın kablosuna dolanmış halde uyandım bugün. Müzikle iç içe olmak sanırım tam olarak böyle bir şey. KISS çalıyordu kalktığımda, beth what can i do?

Babamın dolabına taktım bu ara. O yokken sinsice girip boxer çalıyorum kendisinden. Bazen de tişört. Hele geçen gün hiç açılmamış bi boxer vardı, üstüne atladım. Kendisi onun nereye gittiğini asla bilemeyecek. Ama belki range rover tişörtünü bulabilir. Bulabilir, ama geri alamaz.

Televizyonda coni bıravo Hande Yener'in romeosu eşliğinde dans ediyor. Ve "EN İYİ DOSTUM BENİM MAYMUUUUN" şeklinde müziğe sahip bi çizgi film varmış. Onu öğrendim az önce. Evde küçük çocuk olması insana acaip kültür katıyor. Yaşlanmışım, onu anladım.

İzmir'den döndüm. Bi kere daha tekrar edeyim ki iyice yerleşsin beynime. Yoksa çok zorluk çekiyorum, her sabah kendi yatağında uyanmak çok zor. Ve böğüren kuş sesi duymamak. Limon gelecek buraya. İzmir'i de getirsin.

O değil de, onunla keşfettiğimiz kumrucu ne manyaktı ya. Kenara saklanmıştı. Kule gibi kumru yapıyordu. Canım istedi şimdi. İki gündür yoğurtla yaşıyorum. Dünkü herhangi bir rejim yüzünden değil, gecenin 11'ine kadar yemek yemeyi unutmamdandı. 2 yıldır toplanmayan odayı toplamak hayvan gibi uzun sürdü çünkü. Bugünkü yoğurt maceramsa canımın çekmesinden dolayı. Abarttım, yemeğe yer kalmadı.

Ben peynir sevmem. Peynir hiç sevmem. O yüzden yoğurda abanıyorum istem dışı.

en iyi dostum benim maymuuuun.. en iyi dostum benim maymun.

Kendimi öss genci gibi hissetmeye başladım sonunda. Sınavdan bi gün önce bu psikolojiye girecek gibi görünüyordum ama tatili yarıda kesmem bi işe yaradı sanırım. Kepek ekmeğine hamburger yaptım bugün. It rocked.

bitter.

4 yorum:

Semih Saymalı dedi ki...

bana hamburger yapsana. :p

Mosquito Queen dedi ki...

haketmelisin bebek. :P beceriksizdim değil mi? hmm.. XD

Semih Saymalı dedi ki...

öyle demedim. :p

Mosquito Queen dedi ki...

hala inkar ediyor. :P