20090726

~O LA LA.

Ola la.
Benim biletim var.

UÇAK BİLETİM VAR LAN. İZMİR'E GİDİYORUM YANİ.


İzmir'e gidiyorum. izmir. Yine tünelin sonunda bi ışık var.
Yine bekleyecek bişey var ve yeniden, yaşamak için bi sebep var.
Dönüşü düşünmek bile istemiyorum, hayır.

Ama bi gidiş var be.

Bu sabah kalktığımda iğrenç bi sabahtı. Kalkmadım. Kaldırıldım, yine. Gökyüzü bulut içindeydi, garip bi hava vardı. Ders çalışma havası şeklinde tabir edilen, aslında leonard cohen dinleyerek intihar etmek için ideal bir hava yani. Küfrede küfrede kalktım, kahvaltı ettim ve across the universe'ü açtım. (5. kez)

Kulaklıkları kulağıma taktım ve test çözmeye başladım. Jude sevgilisine "i'll send all my lovin to you" diye yalan söylerken ben kimyayla boğuşuyordum. Replikleri ezberlemişim onu da anlamış oldum. Şarkı söyler gibi replik söylüyordum. (bu arada şu anda the battle rages on for the 12nd time)

(it's obvious, it's not enough.)

Ve iğrenç günüm iğrenç bi şekilde devam ediyordu. Babamın yanına gittim. Bill Gates bile bilgisayarına böyle bi tutkuyla bağlı değildir bence. Gözünü kırpmıyordu. Ayağının dibinde sevgili köpeğim, babam onu sevsin diye yalvarıyordu. Sevindim. En azından ben yalvarmıyordum yani. Kabullenmiştim artık.

Sonra ona baktım ve yeni bişey keşfetmişcesine, "sen bizi sevmiyorsun" dedim.

Çok dramatikti. Ve duymadı bile. (dramatik x 2) Elimdeki yoğurt kasesini lavaboya fırlatıp odama döndüm. Sonra deep purple açtım. dolabımı tekmeledim sinirden.

Sonra bi saat kadar sonra geldi kendisi. Trip yaptığımın farkında bile değilmiş, yerlere yatıp gülmek istedim. O odada debelenirken ben de komedi filmi izler gibi onu seyrettim. 6 yıldır aynı olan bazı şeyleri yeni sandı. Avizemin sarkmış olmasına deli gibi şaşırdı. Tamir etmeye soyundu. Etti. Gitti.

O gittikten 5 dakika sonra, avize yine sarktı.
(dramatik x 3)

Sonra annem aradı ve izmir'e gitme planlarıma ne olduğunu sordu. O anda atar yaptım ve geliyorum lan dedim. Babamı siktir et. Geliyorum.
Hemen aşağı indim. Uçak biletleri için tarihleri araştırdım ve çat, aldım bileti.

Babama da, şu biletin çıkışını alıver printerdan dedim.

Ve işte, geliyorum cidden.



jared'a bu. anladın semih. öpt kib. :P

1 yorum:

Semih Saymalı dedi ki...

semih diyen ağzını y.. ehe neyse.:P